кога да публикуваме в Гугъл Плюс


Това приложение ще Ви каже.

Чудили ли сте се кога е най – подходящото време да споделяте вашите неща в Google + така, че да съберете най – много споделяния и коментари ?

Програмиста Daniel Treadwell се е замислил.
В следствие на което е разработил едно приложение с звучното и подходящо име Google + Timing
Анонсирайки новото си приложение той сподели следното:

Опитвайки се да помогна на вас ( и на себе си разбира се!) и извличайки максимума от вашите мнения и въпроси свързани с тази тема аз създадох Google + Timing, сайт който анализира историята на вашите постове ( за момента отчита последните 100 поста ) и който набляга на дните и часовете в които вашите мнения и коментари имат най – голямо въздействие на аудиторияра с която ги споделяте

След предоставяне на достъп до вашият профил в Google + това приложение анализира влиянието на вашите постове и определя по – кое време е най – добре за вас да бъдете активни.
Ако ви каже, че трябва да публикувате в 4.00 сутринта, уверете се че сте посочили правилната чaсова зона. Можете много лесно да промените часовата зона с удобно падащо меню в горната част на сайта.
Освен да ви казва кое е най – подходящото време за публикации, Google + Timing разбива времето за публикации по дни от седмицата и часовете в които е най- добре да публикувате през тези дни, като така знаете, че например в Неделя между 16:00 – 17:00 е най – идеалното време за вас да бъдете активни.

Ще попитате как Google + Timing определя всичко това ?
Приложението анализира броя на коментарите и +1 на вашите постове, но както Daniel обяснява:

В момента има малък проблем с отчитанията на + 1, като аз очаквам много скоро това да бъде изчистено тъй като работя в момента над това, но определено сайта и в този му вид е много полезен.

Може да се наложи да изчакате около 5 мин. и да презаредите страницата, тъй като сайтът първоначално обработва резултатите от последните 100 поста, след което обаче Ви дава цялостният анализ. Но това определено си струва чакането.
В момента това приложение не е разработено за мобилна версия така, че ако не сте си пред компютъра или не сте свързали профила си с него, няма вариант да ползвате тази информация.

Докато започне да изважда наистина всичката информация, която Ви е нужна ще се наложи Google + Timing да извърви доста дълъг път, но все пак началото е поставено.
Тъй като в момента това приложение все още не е пуснато от Google официално, ще трябва всеки път да влизате ръчно за достъп до неговите функции.
Ако търсите подобно приложение за Twitter, пoтърсете Timely, което не само Ви показва кога е най добрият момент да пускате своите туитове ами също така Ви показва и историята на вашите постове.
Google + Timing

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

©2024 SEO Sofia by Smart MediaTM

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account