>

Изработка на сайтове

При изграждането на всеки сайт, ние се съобразяваме на първо място с желанията на клиента, като разбира се съдействаме с полезни съвети и препоръки. На база желанията и нишата в която е бизнеса на нашите клиенти, изграждаме най – подходящата структора на сайта с красив дизайн и възможност за максимална SEO оптимизация в търсачките. Много важно при изграждането на един уеб сайт е, информацията да бъде поднесена по максимално синтезиран начин. Предоставянето на бърз и лесен достъп до информацията, която търсят потребителите (продукти и услуги) означава повече посещения, повече продажби, по – бързо рзвитие на бизнеса.
Към всеки клиент подхождаме индивидуално според нуждите на бизнеса и нишата в която се намира.

След, като е завършена работата по дизайна и кодовете на сайта, за да заработи ефективно сайта се нуждае от SEO (search engine optimization)
SEO е задължителна процедура за качественото индексиране на сайта в търсещите машини, като Google, Yahoo, Bing, Яндекс и т.н. Като фирма предлагаща SEO можем и гарантираме точен резултат от оптимизацията, а именно топ 10 в индексите. Резултатът за който даваме гаранция, се отнася само за сайтове изработени от SEO София.                                                  

SEO консултация

Тази услуга е подходяща за всякакъв тип фирми и на този етап е напълно безплатна. За да споделим нашия опит с Вас е нужно да се направи SEO анализ на сайта – може да ни пишете ТУК. След изготвянето на анализ на Вашият уеб сайт ще Ви посъветваме каква манипулация е нужно да се извърши за да получите добра индексация в търсачките.

Тази процедура е част от Off Page оптимизацията и има за цел да разпространи сайта Ви в „по – големите“ сайтове (сайтове с висок рейтинг и посещаемост тясно свързани с дейността ви). В бълагария те са над 900 сайта с висока значимост за търсачките. Идеята е да бъде изградена мрежа от качествени връзки към Вашият сайт – колкото повече, толкова повече. Пред търсачките излиза, че тези реномирани портали са препоръчали Вашият сайт. От своя страна търсачките препоръчват сайта Ви на потребителите, имайки го за полезен и интересен. Прочетете повече за Линк Билдинга 

SEO абонаменти

И накрая, след достигане на желаните резултати, разбира се е необходимо да се работи за тяхното запазване и надграждане, поради простата причина, че конкуренцията също работи по въпроса. Предлагаме Ви прилични условия (според нуждите на сайта. ..за всеки сайт тя е индивидуална) за изграждане, оптимизиране и запазване позицийте на сайта Ви в търсачките.

0 Comments

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

©2023 SEO Sofia by Smart MediaTM

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account