HootSuite - инструмент за управление на социални мрежи

HootSuit e инструмент за мениджмънт на социални медии, който прави много лесно разпространението на целенасочени послания в множество социални мрежи от едно уеб базирано табло ( dashboard ).

Например можете да публикувате едно съобщение едновременно в Facebook, Twitter, LinkedIn или Google +

Освен през интернет браузъра Ви HootSuit дава възможност да споделяте и през вашето мобилно устройство, като в момента има разработени приложения за IPad, BlackBerry, Android и IPhone.

HootSuite - инструмент за управление на социални мрежи

Освен това можете да генерира всякакви анализи – активност на потребителите, локално търсене, харесвания и споделяне на вашите публикации.
Разполага и с инструмент, който визуализира всички ваши публикации по – дни, часове и години, което дава възможност да следите историята на всичките си кампнаии и да пре – публикувате интересни събития или съобщения към аудиторията с която комуникирате.

Също така разполага и с ремайндъри или известяване чрез e – mail за конкретни събития или публикации, които следите в социалните мрежи.

Безплатната версия Ви позволява да работите с 5 профила едновременно и най – хубавото е че няма никакви реклами по работното Ви табло.

Ако търсите лесен за използване инструмент за да получите максимума от вашият социален медиен маркетинг то това е HootSuit

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

©2024 SEO Sofia by Smart MediaTM

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account