Инфо

“Здравен Справочник – вашият портал за здравословен начин на живот” Такава беше идеята в началото.
В последствие сайтът започна да предлага и актуална информация за здравните заведения и специалисти от всички области на здравеопазването в България и стана “Здравен Справочник – всичко за здравето”.

В момента може да откриете информация за всички Болници, Медицински Центрове, Лаборатории, Специалисти, над 1 000 статии за здравослвно хранене, симптоми, лечение и превенция на множество заболявания.

Резултати

С днешна дата Здравен Справочник гони средно около 3 500 уникални посещения на ден и държи челни позиции в Гугъл по 70% от заложените ключови думи при търсене. Още след първото шестмесечие, една от приоритетните кл. думи “Медицински центрове” излезе на първо място в индекса, което остава факт и до ден днешен. Отделно, при търсите по име на специалист или здравно заведение + Град (локално) – в над 80% от случаите ще откриете Здравен Справочник на 1’ва страница и то в топ 5.

Така изглежда графиката за последната година и половина:

статистика на Сайта Здравен Справочник

Статистика от Tyxo

[su_note note_color=”#fff” text_color=”#e09d00″]Очаквайте много нови неща през 2015 с които смятаме да удвоим аудиторията, но за сега ще ги запазим в тайна :)[/su_note]

GD Star Rating
loading…
FacebookTwitterMore...